Офіційна заява Донецької Обласної "Батьківщини"

Вчора на засіданні Штабу територіальної оборони Маріуполя, волонтерською спільнотою міста, у продовж пів години, більш ніж п'ять разів, було задано питаня народному депутату України від Маріуполя Сергію Таруті - чи підтримує він тезу яка була закріплена рішенням Верховної Ради України, рішеннями багатьох міських рад області, у тому числі Маріуполя - що Росія є країною агресором а "ЛНР" та "ДНР" терорестичні організації та винні у гибелі українських громадян. Але Сергій Олексійович у притаманній йому манері не давав чіткої відповіді, у залі почав підійматись градус, тому представники "ВО "Батьківщина" Денис Остапенко та Олександр Ярошенко поточнили питання акцентуючи на необхідності дати громаді чітку відповідь. "Не може під час агресії, депутат Верховної Ради, не мати чіткої позиції. Якщо на нашу Державу нападає ворог, і увесь світ у голос називає його ім'я, то пан Тарута, не має ніякого морального права демонструвати своє незадоволення на таке просте але водночас важливе питання." - заначив Олександр Ярошенко.
Росія - агресор! Це позиція світової спільноти, це позиція української влади, це офіційна позиція Донецької обласної партійної організації "ВО "Батьківщина"! Слава Україні!