Прес-секретаріат Донецького обласного партосередку «Батьківщина» звітує!

Прес-секретаріат Донецького обласного партосередку «Батьківщина» звітує про головні події тижня з 5 по 9 лютого.

Краматорська міська "Батьківщина" на чолі з керівником партосередку Александром Толстогузовим прийняли участь у мітингу за імпічмент президента. Півсотні свідомих громадян зібралися біля пам'ятника Т. Шевченку, щоб відстояти свою громадянську позицію.

Виступаючі критикували центральні органи влади і міське керівництво. За словами мешканці міста Зінаїди Глушкової, вона вже багато років веде боротьбу за «викрадені» кооперативні будинки, а прокуратура і поліція не діє.

Прес-секретаріат Донецького обласного партосередку «Батьківщина» звітує!

Дружківська «Батьківщина» приділила увагу проблем медицини. Депутат Михайло Самородов звернувся до міського голови Валерія Гнатенко щодо покращення забезпечення пацієнтів пільговими ліками. А Тетяна Бухаркова - із вимогою вирішити проблеми лікувального закладу дитяче соматичне відділення КЛПУ ГБ№2: температурний режим, санітарні норми, наявність інвентрарю.

Прес-секретаріат Донецького обласного партосередку «Батьківщина» звітує!

Цього тижня депутат Соледарської ОТГ від "Батьківщини" Роман Махник розповів про тиск з боку місцевої влади, прокуратури та обласної фіскальної служби за зайняту ним патріотичну позицію у місті.

Члени Маріупольської міської "Батьківщини" на чолі з керівником міського партосередку Денисом Остапенко приймають участь у засіданні департаменту економіки міської ради з питань підтримки та розвитку малого бізнесу у м. Маріуполь.

Прес-секретаріат Донецького обласного партосередку «Батьківщина» звітує!

"Батьківщинівці" Ігорь Лапін, Світлана Бувайло розповіли, що у центрі одного з мікрорайонів Костянтинівки виявлено велике ртутне сміттєзвалище ртутовмісних відпрацьованих ламп, кінескопів та ін. Звернення активістів та мешканців міста до влади та депутатів нічого не дало - вже тиждень смертоносні лампи знаходяться під відкритим небом! В березні минулого року в місті вже була виявлена купа з подібними шкідливими відходами. Тоді їх вивезли до Харкова за великі бюджетні гроші, а винуватців поліція не знайшла.

Прес-секретаріат Донецького обласного партосередку «Батьківщина» звітує!

У м. Селидово міський голова Віктор Ремізов таємно затвердив склад робочої групи з оптимізації бюджетних установ, до якого увійшли лише близькі йому соратники.

Депутат міськради від "Батьківщини"Ольга Хроменковимагає надати відповідь на якій підставі Ремізов затвердив склад робочої групи, коли відбулося засідання, де його обрали головою групи та чому до складу увійшли представники тільки "Опозиційного блоку" та "Наш край", хоча на сесії депутати проголосували за створення комісії з представниками усіх фракцій.

Прес-секретаріат Донецького обласного партосередку «Батьківщина» звітує!

А "батьківщинівець" Олексій Зінченко показав як виглядає дорога до дитячого садка "Мальвіна" у м. Селидове. Він додав, що керівництво міста має забезпечити розвиток міста або залишити свої посади. Громадкість неодноразово звинувачувала мера міста Віктора Ремізова у незаконному збагаченні за рахунок міського бюджету.

«Батьківщина» добилася включення кандидата Андрія Євстігнєєва до нового складу Центральної виборчої комісії (ЦВК). А також фракція Юлії Тимошенко закликала народних депутатів сформувати такий порядок денний на восьму сесію парламенту восьмого скликання, який відповідатиме запитам суспільства та не дозволить остаточно знищити країну.

Прес-секретаріат Донецького обласного партосередку «Батьківщина» звітує!

У рамках робочого візиту до США Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч з колишнім астронавтом, сенатором Біллом Нельсоном, зі Спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером та президентом Дональдом Трампом.

Прес-секретаріат Донецького обласного партосередку «Батьківщина» звітує!

Вийшов річний звіт партії «Батьківщина» за 2017. Переглянути можна за посиланням: http://session7.ba.org.ua/