У Краматорську "батьківщинівці" підтримали імпічмент президента

Вчора Краматорська міська "Батьківщина" на чолі з керівником партосередку Олександром Толстогузовим прийняли участь у мітингу за імпічмент президента.
Незважаючи на непогоду, півсотні свідомих громадян зібралися біля пам'ятника Т. Шевченку, щоб відстояти свою громадянську позицію.

Виступаючі критикували центральні органи влади і міське керівництво. За словами мешканці міста Зінаїди Глушкової, вона вже багато років веде боротьбу за «викрадені» кооперативні будинки, а прокуратура і поліція не діє.

"Примітно, що участь в акції не взяли інші місцеві патріоти і представники громадської ради. І дуже дивно, що не було видно деяких редакторів і журналістів місцевих інтернет сайтів, які теж себе позиціонують, як патріоти. Чи не знали про мітинг або вони не з народом? Хоча я не здивований", - наголосив Олександр Толстогузов.

Всі присутні на мітингу підтримали вимогу про імпічмент Петра Порошенка. Закінчився мітинг масовим гаслом присутніх: "Порошенко - чемодан, вокзал, Мальдіви!"

У Краматорську "батьківщинівці" підтримали імпічмент президента