Батьківщинівці у Мангуші обговорили проблеми децентралізації

21 вересня голова Мангушської районної парторганізації «Батьківщина» Інна Мурза взяла участь у форумі «Децентралізація – реформа, деталізація сильних та слабких сторін законодавства та перспективи застосування її на території Мангушського району», що відбувся у районному Будинку культури.

У ході його проведення учасники обговорили питання про стан об`єднання територіальних громад; законодавче забезпечення реформи децентралізації в Україні; фінансову здатність та дохідну частину ОТГ; а також про напрямки використання державних субвенцій.

Проведення форуму відбулося в рамках отриманого гранту проекту «Київський діалог» за підтримки Міністерства іноземних справ Федеративної Республіки Німеччина, Мангушської РДА, районної та селищної рад.

У ньому також взяли участь начальник відділу з питань реформ та децентралізації, інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації Ірина Фролова, представник ГО «Центр громадської ініціативи» Дмитро Чичеря та директор Донецького «Центру розвитку місцевого самоуправління» Артем Вівдич.

Батьківщинівці у Мангуші обговорили проблеми децентралізації