Міська влада кидає на призволящє більше 60 людей

Як стало нещодавно відомо, ООО "Азовзалізобетон" на грані банкрутства. Зважаючи на економічний стан у державі та фактичне знаходження компанії у зоні АТО, цей випадок не є виключенням і нажаль не викликає подиву. Та слід зазначити іншу, не менш важливу подію, пов'язану з банкротством підприємства. Гуртожиток, який був на балансі підприємства був знятий з балансу.

Знаходячись у стані банкротства, що логічно, підприємство припиняє усі економічні операції, що поміж іншим є сплата комунальних послуг за усі приміщення, шо є на його(підприємства) балансі. Тобто у цю категорію підпадає гуртожиток, в якому мешкає більше 60 людей, серед яких 2 немовлят, 8 дітей дошкільного віку та 1 інвалід.
Люди перебуваючи у такому стані подають до суду, з вимогою, аби місто взяло на баланс злощасний гуртожиток, та виграють його, на що місто подає заяву до апляційного суду з вимогою припинити виконання останнього суду та виграє його. Тобто міська влада кидає на призволящє більше 60 людей.
Через відсутність платника(власника) 2 квітня гуртожиток відключають від електроенергії, і люди більше тижня знаходяться у скруті, і на їхнє горе жоде з чиновників не відкликається
Дізнавшись про те, що людей залишили без електроенергії, голова обласної організації Олександр Ярошенко зі своїми колегами: Денисом Остапенко та Олександром Ніколенко, вирушили до злощасного гуртожитка, з метою хоч якось допомогти жителям. Поспілкувавшись із людьми, та дізнавшись деталі ситуації Олександ Ярошенко подзвонив Ю.Ю.Хотлубею(меру міста) розповів йому про проблему та пообіцяв допомогти людям у юридичному оформленні документації, мер міста, не очікуючи, що справа з гуртожитком матиме резонанс, та може вийте громадський розгляд обіцяє, що проблема буде вирішена.
Фактично через пів години постачання електроенергії було поновлено. Розцінювати подібну ситуацію як недбалість та халатність можновладців,чи як добре прорахований хід для подальшого виселення жителів гуртожитку та його продажу - на щастя, це залишиться таємницею.
Голова міської організації "Батьківщина " Денис Остапенко коментує ситуацію: "Знов ми бачимо,що владі начхати на звичайних людей, що проблеми соціуму, яких наразі дуже багато, залишаються тягарем для самих людей. Звичайно ми будемо намагатись допогати як умога більшій кількості людей,та нажаль ми фізично не можемо знати про всі такі випадки у місті. І в мене ще одне питання: "Нащо нам влада, котра залишає на призволяще народ, і робить хоч щось, тільки коли бездіяння загрожує самим можновладцям?".

Міська влада кидає на призволящє більше 60 людей