На початку квітня у Маріуполі на розгляд міськради виноситься проект,який викликав резонанс у громади.

Депутату Маріуполя Каплану Г.В. з бюджету міста пропонується виділити 593тисячі грн в якості соціалної допомоги.
Нагадаємо,що напередодні невідомі люди організували підпал будинку нар.депа.
Слід зазначити що Каплан Г.В є директором найбільшого авто транспортного підприємства у місті та має неформальні зв'язки з мером міста Ю.Ю.Хотлубеєм.
Громада Маріуполя обурена тим,що постраждалим у результаті арт обстрілів жителям мкр.Східний та інших районів міста не було виділено коштів з соціального фонду,або виділялося незначне фінансування,яке на порядок менше сумму яку планують виділити нар.депу Каплану.
Розгляд цього проекту відбудеться 21.04 на черговій сесії міськ.ради.
Циннізм данного проекту викликав хвилю невдоволення у молодіжних організацій,вже зараз відомо ,що організації ГО "МО Ukrainian Patriots" та ВГМО "Батьківщина молода" планують акції протесту та висловити погляд громади на сесії міської ради.

Цитуючи голову міської партійної організації "Батьківщина" Дениса Остапенко :
"В час змін та революцій ми не можемо просто дивитись на корупцію та нахабство представників влади, кожен з нас повинен прийняти участь у спільній боротьбі, та припинити злодіяння чиновників!"

Олександр Ніколенко (голова міської організації "Батьківщина молода"): "В скрутний для нас всіх час молодь не буде мовчки спостерігати за розкраданням міського майна, та свавільною поведінкою влади. Ми не дозволимо здійснитися антисоціальним планам депутатів. Кожен з нас рішуче налаштований, та готовий боротися та добиватися відновлення справедливості! Настав час змін, і молодь міста готова зламати корупційний та бандитський устрій!"

Слід зазначити, що інші молодіжні організації в цьому питанні солідарні з представниками ВО 'Батьківщина' відтак, лідер ГО "МО Ukrainian Patriots" Микола Шумейко зазначив: "Про яке покращення може йти мова, коли чиновники як і раніше присвоюють собі кошти громадян? Нам,молоді міста, вже набридло чекати чогось від органів влади, тому ми будемо своїми діями змінювати діючу систему! Ми ніколи не йшли наперекір законам,ми лише хочемо їх повноцінного здійснення та рівноцінного виконання до всіх жителів міста!"