«Батьківщинівці» Маріуполя відвідали зустріч з приводу створення Фонду Розвитку Маріуполя

14 вересня представники маріупольського осередку «Батьківщини» прийшли на зустріч з Вадимом Бойченко, який презентував програму Фонду Розвитку Маріуполя.

Продивившись презентацію, представники від «Батьківщини» запитали Бойченка, чи не є створення цього фонду наступною піар-кампанією від «Метінвеста» та «Опозиційного Блоку» перед місцевими виборами, на що належної відповіді отримано не було.

Знаходячись у залі, складалося таке враження, що на зустріч прийшли тільки найактивніші громадські діячі Маріуполя, яких, разом із представниками з «Батьківщини» було не більш ніж 10 людей. Вся інша частина людей, які знаходилися в залі наче були спеціально пригнані на цю зустріч задля підтримки Бойченка та створення провокацій для демократичних сил.

В ході зустрічі представниками «Батьківщини» було зроблено декілька пропозицій щодо вирішення ключових проблем в городі.

В кінці зустрічі голова Маріупольського осередку ВО «Батьківщина» Денис Остапенко задав декілька питань, на які Вадим Бойченко так і не надав чітких відповідей, постійно уникаючи відповідей, як щодо обстрілу Сартани, так і щодо так званої ДНР.