ДТЕК не реагує на звернення жителів Маріуполя

9 вересня до приймальні Маріупольського осередку ВО «Батьківщина» прийшли дві жінки, які поскаржилися на дроти, які висять в них за вікном, проведені на дерево та взагалі не закріплені належним чином.

«Коли великі машини, такі як сміттєвози під’їжджають до нашого будинку, вони завжди чіпляють ці дроти. Ми розуміємо, що ці дроти йдуть до кіосків, там задіяні великі гроші. Ми зовсім не проти того, щоб ці кабелі були протягнуті до кіосків, ми просто хочемо, щоб дроти були закріплені належним чином та не загрожували пожежами або небезпеками для громадян»,- заявила одна з жінок.

Прибувши на місце, голова Маріупольського осередку «Батьківщини» Денис Остапенко роздивився, як закріплені дроти та дійшов висновку, що дійсно треба встановити стовп електропередач, через який було б проведене постачання світла до кіосків та магазинів.

Зателефонувавши до міських служб, Денис отримав відповідь, що ця лінія електропередач належить ДТЕКу, компанії Ахметова, за підтримки якого зараз балотуються колишні «регіонали». Велику кількість разів жителі будинку по проспекту Леніна 87 зверталися з проханнями до міської влади та ДТЕКу вирішити їх проблему, проте, отримавши лише відмовки, вирішили прийти до офісу «Батьківщини», де їм запропонували свою допомогу.
ДТЕК не реагує на звернення жителів Маріуполя